micka60 a scris:
nici cu cheia deoarece broasca nu era funcțională.
1-Administratorul de imobil nu este obligat ca permanent sa verifice starea tehnica a sistemului de acces in scara
Mai trebuie sa existe si interes si buna credinta din partea locatarilor sa intretina bunurile comune,sa comunice in situatia in care acestea nu functioneaza normal,eventual sa intervina personal sa remedieze
Nu este obligatoriu ca sa se astepte interventia administratorului de imobil pentru remedierea anumitor defectiuni la partea comuna,acestea se pot repara si prin implicarea directa a locatarilor care beneficiaza direct si utilizeaza calea de acces
2-
blocul în care locuiesc este singurul care are o singură cale de acces/evacuare
. Sunt foarte multe imobile de locuit in comun care detin 1 singura cale de acces
3-Modalitatea cum intelege administratorul de imobil sa isi decoreze locul de munca tine strict de acesta si nu exista dispozitii in vigoare care sa impuna anumita moda
Aveti dreptul sa ii comunicati ca dv nu apreciati expozitia de bunuri adunate dealungul timpului
4-In cazul imobilelor cu mai multe cai de acces ,este obligatoriu sa existe la loc vizibil,plan de evacuare
5-
Am fotografiat ușa cu grilaj și lacăt și dacă nici în urma răspunsului dvs nu va elibera spațiul intenționez să fac o sesizare la Poliție și Pompieri
Nu ati precizat concret care este legatura intre usa cu grilaj si lacat si spatiul ocupat de catre administrator
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari
Decat sa desfasurati demersuri catre autoritati,mult mai rapid se poate rezolva prin implicarea presedintelui de asociatie
6-
Uscătoria și celelalte spații comune , cum ar fi boxele, au fost ocupate , zic eu, abuziv de un singur locatar , pe baza unei așa zise *licitații*
Daca a existat licitatie pentru utilizarea partii comune,dv va revine obligatia sa probati ca licitatia a fost abuziva
7-
Dar acelea nu sunt spații comune pt care plătim toți.
Uscatoria ,boxele daca sunt din proiect sunt parti comune
8-
Mă gândesc că într-un asemenea spațiu și-ar putea muta administratorul antichitățile , iar locatarii se vor simți în siguranţă știind că există o cale de salvare.
ISU nu permite ca in partea comuna de imobil de locuit in comun sa fie depozitate bunuri cu risc la incendiu
Nu ati precizat concret cine detine cheia de la grilajul prevazut cu lacat ?