avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie

Buna ziua.Eu imi doresc sa adopt un copil.Am incercat prin protectia copilului timp de 2 ani si datorita faptului ca eu imi doresc cu virsta cuprinsa intre 10-14 ani m-am confruntat cu situatia in care ei nu isi doresc sa fie adoptati fiind foarte atasati de asistentii maternali.Recent am intilnit o mama care doreste sa-si dea fiica spre adoptie.copilul are 14 ani are deja C.I. invata bine si isi doreste sa urmeze un liceu.Familia copilului nu are servici ,tatal copilului este alcoolic si mai au in intretinere 2 baieti.Cum s-ar putea rezolva?Aceasta familie nu are casa locuiesc intr-o camera a bunicilor.Au avut 8 copii.2 copii au decedat ,1 fata casatorita,1fata data pt intretinere la o cumnata,1 fata la protectia copilului,2 baieti si 1 fata acasa.
este destul de ciudat ceea ce doriti dvs.
... seamana cu o „vanzare -cumparare ” de copil!

Adoptiile se pot face numai prin D.G.A.S.P.C. si numai cu privire la copii declarati adoptabili: cei care se afla in centre de plasament si despre soarta carora nu s-a mai interesat niciunul dintre cei doi parinti de cel putin un an de zile.

Ultima modificare: Sâmbătă, 5 August 2017
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa adopt copilul fratelui meu pentru că părinții lui nu au niciun venit iar eu îl cresc de la doi ani. legea permite o astfel de adopție? vladvyk vladvyk Dispun de toate conditiile materiale si doresc sa adopt copilul fratelui meu.Fratele meu impreuna cu sotia sa nu au niciun venit lunar .Precizez ca copilul ... (vezi toată discuția)
Adoptie copil paula38 paula38 buna ziua va rog din suflet sa ma ajutati cu orice sfat.problema este urmatoarea am in plasament legal fetita fratelui meu ,adica parinti au dat in urma cu 4 ... (vezi toată discuția)
Ajutor familie tanara nou intemeiata lza78 lza78 Buna ziua. As dori sa stiu in ce categorii de ajutoare m-as incadra. Suntem o familie tanara iar de curand a venit pe lume si minunata noastra fetita. (Are o ... (vezi toată discuția)