Buna ziua.Eu imi doresc sa adopt un copil.Am incercat prin protectia copilului timp de 2 ani si datorita faptului ca eu imi doresc cu virsta cuprinsa intre 10-14 ani m-am confruntat cu situatia in care ei nu isi doresc sa fie adoptati fiind foarte atasati de asistentii maternali.Recent am intilnit o mama care doreste sa-si dea fiica spre adoptie.copilul are 14 ani are deja C.I. invata bine si isi doreste sa urmeze un liceu.Familia copilului nu are servici ,tatal copilului este alcoolic si mai au in intretinere 2 baieti.Cum s-ar putea rezolva?Aceasta familie nu are casa locuiesc intr-o camera a bunicilor.Au avut 8 copii.2 copii au decedat ,1 fata casatorita,1fata data pt intretinere la o cumnata,1 fata la protectia copilului,2 baieti si 1 fata acasa.
este destul de ciudat ceea ce doriti dvs.
... seamana cu o „vanzare -cumparare ” de copil!
Adoptiile se pot face numai prin D.G.A.S.P.C. si numai cu privire la copii declarati adoptabili: cei care se afla in centre de plasament si despre soarta carora nu s-a mai interesat niciunul dintre cei doi parinti de cel putin un an de zile.
Adoptie copil
paula38
buna ziua va rog din suflet sa ma ajutati cu orice sfat.problema este urmatoarea am in plasament legal fetita fratelui meu ,adica parinti au dat in urma cu 4 ... (vezi toată discuția)