avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cu minori

Buna ziua am fost căsătorită cu un cetățean străin in urma căsătoriei rezultând un minor ...după divorț domiciliul copilului stabilindu-se la mine iar toate drepturile copilului revenindu-mi mie el nu are nici măcar drept de vizita ....odată ce el este decăzut din drepturi cum i sa putut elibera certificatul de naștere al copilului???nu trebuia sa fiu informata despre acest lucru ???
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 August 2017
ContSters436357, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:59, 5 August 2017
Din ce spuneti dvs. nu rezulta ca el ar fi fost decazut din drepturile parintesti!
El nu este decăzut din drepturi????atunci de ce pe hotărârea de divorț este specificat ca toate drepturile exclusive îmi revin mie???si cum am putut scoate copilul din țara fără semnătura lui????sper sa ma puteți lumina ...multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu faceți exces de semne de întrebare, ca e interpretat ca ton agresiv, mulțumesc.
Una e sa exercitati singura autoritatea parinteasca și alta sa fie decăzut din drepturile parintesti.
Nu înțeleg însă, care va e problema, ce s-a întâmplat de fapt? I s-a eliberat un.alt certificat de naștere?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 August 2017
gi-jane2, moderator
Nu am știut ca semnele de întrebare sunt interpretate greșit ,îmi cer scuze ,da i sa eliberat un alt certificat ...dar dacă nu este decăzut de ce nu am avut nevoie de semnătura lui când am scos fata din țara .va rog un raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ati avut nevoie de acordul lui pt ca exercitati singura autoritatea parinteasca, adică singura care decideți pt copil, însă asta nu înseamnă că e decăzut din drepturile parintesti. Decăderea din drepturi e o măsură provizorie pt protecția copilului.
Și dacă i s-a eliberat un certificat de ce va deranjează? mai bine dați detalii despre problema dvs, nu mai insistat pe drepturile parintesti..

Alte discuții în legătură

Tatăl copilului (cetățean japonez) a decedat ElenaMaria24 ElenaMaria24 Buna ziua. Tatăl copilului meu, cu care nu sunt căsătorită, cetatean japonez a decedat în Japonia. Copilul in varsta de 15 ani, cetatean roman este trecut ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere, duplicat anndreeaandaa anndreeaandaa salut fiica mea are un copil dintr-o relatie sau despartit insa certificatul de nastere aramas la el nu vrea sa il dea am fost la politie insa ei au spus ca ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva bianca76 bianca76 buna ziua, Iata pe scurt povestea mea: am 37 ani,am fost casatorita 13 ani si in urma neintelegerilor am divortat in mai2013,la notar,de comun acord si...din ... (vezi toată discuția)