Buna ziua am fost căsătorită cu un cetățean străin in urma căsătoriei rezultând un minor ...după divorț domiciliul copilului stabilindu-se la mine iar toate drepturile copilului revenindu-mi mie el nu are nici măcar drept de vizita ....odată ce el este decăzut din drepturi cum i sa putut elibera certificatul de naștere al copilului???nu trebuia sa fiu informata despre acest lucru ???
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dacă i s-a eliberat un duplicat de pe certificatul de naştere al copilului, înseamnă că el a făcut o declaraţie în fals la Starea Civilă, fiindcă duplicatul se eliberează dacă certificatul de naştere original s-a pierdut ori s-a deteriorat. El fiind tata înscris în certificatul de naştere, are dreptul să ceară duplicat, dar declaraţia falsă este o infracţiune.
De aceea as vrea sa stiu cum sa putut elibera acest duplicat ....deoarece el nu a fost prezent la nașterea copilului iar certificatul original este la mine el a insistat mereu săi trimit original deoarece avea nevoie pentru actele lui el fiind cetățean străin însă nu stiu cum a obținut duplicat ...și sunt îngrijorată deoarece el este un om violent și primesc amenințări ca îmi ia fata ca poate sa obțină orice vrea așa cum a obținut duplicatul..va Multumesc pt răspunsurile voastre
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu va ia copilul, doamna, a avut nevoie de certificat și l-a obținut.
Puteți sa ii faceți plângere pt fals în declarații, dar mi-e ca faceți degeaba, nu știu.
Custodie exclusiva
bianca76
buna ziua,
Iata pe scurt povestea mea: am 37 ani,am fost casatorita 13 ani si in urma neintelegerilor am divortat in mai2013,la notar,de comun acord si...din ... (vezi toată discuția)