avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cu minori

Buna ziua am fost căsătorită cu un cetățean străin in urma căsătoriei rezultând un minor ...după divorț domiciliul copilului stabilindu-se la mine iar toate drepturile copilului revenindu-mi mie el nu are nici măcar drept de vizita ....odată ce el este decăzut din drepturi cum i sa putut elibera certificatul de naștere al copilului???nu trebuia sa fiu informata despre acest lucru ???
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 August 2017
ContSters436357, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:59, 5 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă i s-a eliberat un duplicat de pe certificatul de naştere al copilului, înseamnă că el a făcut o declaraţie în fals la Starea Civilă, fiindcă duplicatul se eliberează dacă certificatul de naştere original s-a pierdut ori s-a deteriorat. El fiind tata înscris în certificatul de naştere, are dreptul să ceară duplicat, dar declaraţia falsă este o infracţiune.
De aceea as vrea sa stiu cum sa putut elibera acest duplicat ....deoarece el nu a fost prezent la nașterea copilului iar certificatul original este la mine el a insistat mereu săi trimit original deoarece avea nevoie pentru actele lui el fiind cetățean străin însă nu stiu cum a obținut duplicat ...și sunt îngrijorată deoarece el este un om violent și primesc amenințări ca îmi ia fata ca poate sa obțină orice vrea așa cum a obținut duplicatul..va Multumesc pt răspunsurile voastre
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va ia copilul, doamna, a avut nevoie de certificat și l-a obținut.
Puteți sa ii faceți plângere pt fals în declarații, dar mi-e ca faceți degeaba, nu știu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl copilului (cetățean japonez) a decedat ElenaMaria24 ElenaMaria24 Buna ziua. Tatăl copilului meu, cu care nu sunt căsătorită, cetatean japonez a decedat în Japonia. Copilul in varsta de 15 ani, cetatean roman este trecut ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere, duplicat anndreeaandaa anndreeaandaa salut fiica mea are un copil dintr-o relatie sau despartit insa certificatul de nastere aramas la el nu vrea sa il dea am fost la politie insa ei au spus ca ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva bianca76 bianca76 buna ziua, Iata pe scurt povestea mea: am 37 ani,am fost casatorita 13 ani si in urma neintelegerilor am divortat in mai2013,la notar,de comun acord si...din ... (vezi toată discuția)