Pentru recalcularea unei Decizie,,Cat este timpul maxim dupa lege,.,?,Daca a depasit Casa de pensi termenul este clauza de a castiga la Judacotorie,.? Cer foarte frumos sa primesc un raspuns.Multumesc daca primesc.
Pt recalcularea unei decizii puteti face oricand cerere, dar nu mai mult de una la 30 zile! Termenul de contestare al deciziei este de 45 de zile, dar cereti recalculare si vor da o alta decizie care probabil nu difera de cea initiala si pe care o puteti contesta.
Inteles gresit,.,Pentru recalcularea Decizie este predat o adeverinta pentru grad 2 de munca .A trecut 90 zile raspuns nimic si nici telefonul nu ia,Am deplasat la fata locului si a zis sa dau nr de CNP e ste vorba de socru .Am deplasat acasa am trimis raspuns nimic..Astea intreb ,Am ceva de castig daca dau la judecata.Orcum tare este depasit 45 zile plus 5 de a comunica,.,
Nu cred ca este cazul sa deschideti actiune in instanta.
Procesul dureaza peste 6 luni.
Pana atunci veti primi atat decizia, cat si restantele.
Faceti o interventie la CNPP pe adresa:
petitii.sesizari@cnpp.ro
Le dati toate datele:
Nr.dosar, CNP, casa locala de care apartineti, nr.de inregistrare a cererii de recalculare, data depunerii cererii si altele.
Ne pare rau, d-le, dar de unde putem sti ca e vorba de recalculare pt stagiul de cotizare in grupa a II-a, am crezut ca e vorba despre iesire la pensie pur si simplu