avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Petitie fara raspuns Acum 5 luni am trimis prin e-mail ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Petitie fara raspuns Acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii ...

Acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii Brasov deoarece nu am primit decizia de recalculare a pensiei. Neprimind nici un raspuns, acum 2 luni am repetat solicitarea. Pana azi nici un raspuns. Cui ar trebui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 8 Martie 2025
CNPP.
petitii.sesizari@cnpp.ro
Si aici sunt sanse mici sa va rezolve problema.
Mergeti in audienta sa va lamureasca.
Puteti sesiza :
- Ministerul Muncii
- Corpul de Control al primului Ministru
sau
-puteti promova o actiune in contencios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie DanaTanasescu DanaTanasescu Buna ziua, In luna aprilie 2016 am depus solicitare de recalculare a pensie atasand toate documentele necesare si doveditoare. Nici pana in prezent (07 ... (vezi toată discuția)
Reclamatie casa de pensii - modalitati AndreiAlexP AndreiAlexP Buna ziua, Imi puteti spune care sunt modalitatile prin care pot face o sesizare/reclamatie la casa de pensii judeteana Ilfov ? avand in vedere ca atat pe ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala DoinaLica DoinaLica V-as ruga sa imi spuneti daca, in caz de pensionare anticipata partiala, pot realiza venituri din drepturi de autor, fara sa mi se suspende pensia. (vezi toată discuția)