avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ITM

Care sunt condițiile in care pot fi concediat de un angajator (ținând cont ca sunt in perioada de concediu ,iar eu nu mi-am depus demisia
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 6 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe durata incapacitatii temporare de munca, stabilita prin certificat medical conform legii sau pe durata efectuarii concediului de odihna puteti fi concediat numai pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.

Art. 60 C.mun.
(1) Concedierea salariatilor nu poate fi dispusa:
a) pe durata incapacitatii temporare de munca, stabilita prin certificat medical conform legii;
.....
h) pe durata efectuarii concediului de odihna.
(2) Prevederile alin. (1) nu se aplica in cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiind in concediu medical patronul poate sa iti incheie contractul de muncĂ mariamoldoveanu mariamoldoveanu Buna ziua. Am inteĺes de LA colegele mele ca persoanele care sunt CONCEDIU MEDICAL LI SE INCHEIE IE CONTRACTUL DE MUNCA . EXISTĂ POSIBILITATEA CA UN ... (vezi toată discuția)
Am fost internata in spital si acum sunt in concediu medical iar societatea unde lucrez a angajat o persoana in locul meu um1640 um1640 buna seara am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.am fost internata in spital si acum sunt in concediu medical iar societatea unde lucrez a angajat o ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare in timpul concediului medical ecologistul ecologistul pe timpul concediului medical poti fi disponibilizat ?X-(:((:(( (vezi toată discuția)