avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie

Buna seara ! Ma numar printre beneficarii unei pensii din minerit din 2012! In 27 07 2016 am facut o cerere ptr a beneficia de recalculara pensiei! Dupa mai bine de un an de la intrarea legii in vigoare pensia inca nu este recalculata ! Unde ma pot adresa ptr .a cere lamuriri despre stagiul recalcularii intrucat cei de la Casa de Pensii Petrosani imi tot spun sa astept ca va venii! Alta cale nu exista? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:18, 6 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti interventii electronice la:
CNPP pe adresa: petitii.sesizari@cnpp.ro
Ministerul Muncii: relatiicupublicul@mmuncii.ro

Le dati toate detaliile legate de:
Numarul dosarului
Numarul de inregistrare a cererii de recalculare
Casa locala de care apartineti
ETC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie DanaTanasescu DanaTanasescu Buna ziua, In luna aprilie 2016 am depus solicitare de recalculare a pensie atasand toate documentele necesare si doveditoare. Nici pana in prezent (07 ... (vezi toată discuția)
Reclamatie casa de pensii - modalitati AndreiAlexP AndreiAlexP Buna ziua, Imi puteti spune care sunt modalitatile prin care pot face o sesizare/reclamatie la casa de pensii judeteana Ilfov ? avand in vedere ca atat pe ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas khrismih khrismih Care este termenul legal de solutionare al unui dosar de pensie? Daca nu se respecta acest termen unde trebuie sa ne adresam si sub ce forma ? (vezi toată discuția)