avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcere din ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcere din ccc

Dupa întoarcerea din CCC daca angajatorul, ca reprezentant vânzări, imi poate da o zona foarte îndepărtata alta decat cea deținută anterior si astfel ar trebui să fac lunar cate 8000km. Exista o limita maxima de km ce pot fi efectuati lunar de un reprezentat de vanzari?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:13, 7 August 2017
Nu exista nicio limita legala in sensul mentionat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Km lunari parcursi ca reprezentant vânzări Ionuț-bc Ionuț-bc Dupa întoarcerea din CCC daca angajatorul, ca reprezentant vânzări, imi poate da o zona foarte îndepărtata alta decat cea deținută anterior si astfel ... (vezi toată discuția)
Fișa postului nu conține obligațiile pe care le am la locul de muncă. cum se pot normaliza lucrurile? angelica82 angelica82 Buna ziua, Lucrez ca factor postal rural in de 2 ani. Primul an a fost o nebunie de informatii si teren de invatat incat a trecut foarte repede. Acum cu ceva ... (vezi toată discuția)
Sfarsit indemnizatie cresterea copilului pe 2 ani adrianabereczki adrianabereczki Buna ziua!In februarie 2014 imi expira perioada de cresterea a copilului pe 2 ani .Astfel care sunt obligatiile angajatorului?Specific ca am avut inainte de a ... (vezi toată discuția)