Mentionez ca fetita mea are 8 ani
Ce nu puteti dumneavoastra sa intelegeti se pare este faptul ca fetita dumneavoastra nu traieste izolata intr-o pestera ci intr-o colectivitate. Acolo unde ea, eventual facand bolile copilariei le poate transmite mai departe unui copil prea mic sa fie vaccinat sau unei personae care are interdictie la vaccinare, respective un copil cu epilepsie. Ambele situatii de care vorbim pot fi fatale pentru respectivii copilasi.
Sa nu mai vorbim de faptul ca fata dumneavoastra este sanatoasa ACUM....insa habar nu aveti aca peste 10-20-30 de ani nu o sa va treziti cu vreo boala autoimuna, o scleroza multipla sau ceva de genul. Pentru ca DACA chiar v-ati fi interesat, daca din dragoste pentru copilul dumneavoastra si din dorinta de a alege ce e mai bine pentru el v-ati fi deplasat pana a Marie Curie sau Bals, atunci ati fi putut vedea cu proprii ochi care sunt urmarile bolilor "usoare" ale copilariei.
De ce nu o faceti? Nu ca sa va lasati convinsa ci ca sa va informati corect. Copilul dumneavoastra nu merita asta?
Tragedia este ca persoane ca dumneavoastra se informeaza pe google, nu inteleg exact ce citesc si apoi refuza vaccinarea.
Va rog sa ma lamureasca cineva: Legea aceasta a vaccinarii poate fi lasata sa-mi distruga viata mea, de parinte a unui copli perfect sanatos, a carui sanatate vreau sa o apar pana la capat?
Si dupa vaccinare veti continua sa ramaneti parintele unui copil perfect sanatos.
Dramele inchipuite de genul acesta au facut ca aceasta lege sa apara. Pentru ca statul doamna nu are timp sa va mangaie pe dumneavoastra pe cap si sa va roage sa va salveze copilul.
A facut o singura boala a copilariei (pentru care fusese vaccinata in primele luni de la nastere!?,
Ce boala a copilariei a facut?
In plus, probabil a facut o forma usoara, tocmai datorita vaccinului.
Repet intrebarea: Nu exista o cale legala sa ma apar de abuzurile acestei legi?
Ba da.....emigrati :D