avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata

Buna ziua.
Sotul meu in varsta de 40 de ani impliniti este fost cadrul MAI de la 18 ani pana in anul 2014 cand avand o problema si-a dat demisia.
Acesta are astfel 18 ani de minister grupa 1. Avand in vedere cadrul legislativ actual poate el sa iasa la pensie?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care ... Laurentiu19966 Laurentiu19966 Buna ziua, Tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care 17 in grupa 1, si 3 in grupa 2, si mai are 1 an si 4 luni armata, Este nascut pe data de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata femei Ana Agapi Ana Agapi sunt nascuta in iulie 1957, am 35 ani de vechime din care 25.5 ani in grupa II. cand pot solicita pensie anticipata si care va fi penalizarea? multumesc. (vezi toată discuția)
La ce varsta pot iesi la pensie riana02 riana02 Buna ziua, Mama mea este nascuta in data de 11.12.1952 si are un stagiu de cotizare de 35 de ani neintrerupti in conditii normale de munca. Imi poate ... (vezi toată discuția)