avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot anula 2 bilete la ordin pierdute?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot anula 2 bilete la ordin pierdute?

Buna ziua, am rugamintea sa imi spuneți care este procedura de anulare a 2 BO pierdute (de o firma de curierat). Mentionez ca sunt semnate in alb. Cei de la Garanti Bank m-am trimis la poliție sa le declar pierdute iar cei de la politie mi-au spus ca nu stiu dava este de competența lor.

Vă multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: iscar , utilizator 12:23, 21 August 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Politia nu are a face cu pierderea biletelor la ordin.Declarati pierderea lor la Monitorul Oficial.
Mda! BO semnate in alb ... Pot veni in banca cu sume inscrise pe ele, cine stie?

Prostie mai mare decat una in care semnezi BO in alb si le trimiti prin curier va rog sa imi descrieti.

Stiu ca poate fi. Spuneti!
Lasand critica deoparte, colaborati cu banca emitenta si impreuna cu aceasta (nu va da la plata BO litigioase) le veti elimina din sistem.
Este suficient declarare lor in monitorul oficial? Directorul banci spune ca are nevoi de o hartie de la tribunal care sa ateste anularea lor.
Domnule contabil Iulian Manea aceste BO reprezinta o garantie, in contractul de colaborare este specificat la ce se poate folosi acele instrumente de plata.
Este prima oara cand lucrez cu asa ceva, nu am fost informat cum trebuie completat acel bilet. Din cate am inteles eu de la persoana care mi le-a trimis inapoi era completate gresit, eu am semnat acele BO doar in dreapta jos fara sa mai scriu altceva pe el, mai trebuia ceva trecut pe el ?

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin pierdut .. ged ged Am dat unui amic acum cativa ani un bilet la ordin in alb pentru a il ajuta sa garanteze niste credite (facerea de bine...). Cand l-am solicitat inapoi mi-a ... (vezi toată discuția)
Bo in alb avalizat rapoimpex rapoimpex Mă interesează un punct de vedere cu privire la: 1. BO lăsat în alb, avalizat ca persoana fizică de mine, emis de o societate comercială care ulterior ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat în alb rapoimpex rapoimpex Subiect: BO in alb avalizat Mă interesează un punct de vedere cu privire la: 1. BO lăsat în alb, avalizat ca persoana fizică de mine, emis de o ... (vezi toată discuția)