avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale BILET LA ORDIN PIERDUT ..
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

BILET LA ORDIN PIERDUT ..

Am dat unui amic acum cativa ani un bilet la ordin in alb pentru a il ajuta sa garanteze niste credite (facerea de bine...).
Cand l-am solicitat inapoi mi-a spus ca nu mai stie pe unde este.
Cum pot sa fac pentru a nu avea surprize (sa ma trezesca ca l-a gasit el sau altcineva si este bagat la plata) ?
Pot sa il declar nul in ziar si/sau la Monitorul Oficial si sa termin cu el ?
Cel mai recent răspuns: adiflorescu , utilizator 03:31, 9 August 2007
cu datul la ziar ca pierdut, BO fiind in "alb" nu are elemente de identificare:O
Chiar nu poate nimeni sa ma ajute cu o solutie legata de biletul la ordin in alb disparut ?
Cum pot sa ma asigur ca nu apare cineva cu respectivul ordin solicitand cine stie ce sume de bani ?
Este drept acum are deja cativa ani de cand l-am dat insa fiind in alb se poate trece orice.
Ce solutie, chiar extrema, exista:
1. Schimbarea stampilelor firmei
2. Schimbarea numelui firmei
3. Inchiderea contului la banca respectiva
4. Desfiintarea firmei
....
Te rog sa imi dai mai multe detalii pe un email privat.
Intra pe www.birou-avocat.com si, la sectiunea de consultatii on-line te rog sa postezi detaliile referitoare la acel bilet la ordin, respectiv ce rubrici au fost completate: beneficiar, suma, data emiterii, data scadentei, girat catre etc. Iti voi raspunde pe email.
Adrian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bo primit de la furnizor si girat catre client id_alyna id_alyna Scuzati, va rog. In titlu am vrut sa spun de fapt BO primit de la client si girat catre furnizor. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am un BO de la ... (vezi toată discuția)
Avalizare b.o. VALENTYN_CRISTIAN VALENTYN_CRISTIAN Buna ziua, am o executare silita din cauza unor B.O.,care au fost semnate de mine in favoarea firmei in alb,iar daca nu le semnam in alb nu mi se acorda ... (vezi toată discuția)
Executare silita dietmarkrutsch dietmarkrutsch In 14-03-2014 am luat un Logan în leasing pe firmă. La semnarea contractului s-au completat parțial câteva bilete la ordin ”fără protest” în ... (vezi toată discuția)