avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu ingrijire copil pina la 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu ingrijire copil pina la 2 ani

data angajari 01.07.2015 data nasteri copil 28.06.2017 pot beneficia de concediu ingrijire copil cu noua lege care intra in vigoare la 01.07.2017 va multumesc mult pentru raspuns,o seara placuta
Cel mai recent răspuns: maria51 , utilizator 22:44, 10 August 2017
In mod sigur veti intra in concediu crestere copil dupa intrarea in vigoare a respectivei legi.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ContSters70444 ContSters70444 Am nascut un copil in data de 07.02.2008, iar in data de 10.06.2008 m-am intors la servici, data la care a expirat concediul de maternitate.Nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului pentru tata cristiani cristiani Intrucat vremurile sunt asa cum sunt, iar locurile de munca nu sunt aproape deloc sigure, ma gandesc ca ar fi bine sa intru in concediu pentru ingrijire copil ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal Ioana1707 Ioana1707 Buna seara! Ma aflu in urmatoarea situatie: lucrez de 5 luni si sunt insarcinata in 2 luni. As dori sa imi iau concediu maternal cu 2 luni inainte sa ... (vezi toată discuția)