avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acordul scris al vecinilor pentru depozit de cherestea?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acordul scris al vecinilor pentru depozit de cherestea?

BUNA ZIUA!
LOCUIESC INTR-O COMUNA (FOARTE APROAPE DE CENTRUL LOCALITATII -PRIMARIE) DIN APROPIEREA TIMISOAREI DIN MAI 2010.IN VECINATATEA CASEI MELE/ IN ANUL CAND NE-AM MUTAT (APROXIMATIV) S-A AMENAJAT UN DEPOZIT DE CHERESTEA (PE APROX 3000 MP) . DE ATUNCI ,PANA IN PREZENT PRIN ACTIVITATEA DESFASURATA -FOLOSIND GATER, CAMIOANE, DRUJBE,MOTOSTIVUITOR, ETC. NEMAIVORBIND DE POLUAREA AERULUI, FONICA SI POLUAREA CU PRAF DE RUMEGUS ,CARE NE DERANJEAZA FOARTE TARE, DE ASEMENEA NU RESPECTA UN PROGRAM DE LUCRU- AVAND ACTIVITATE SI SAMBATA , SARBATORI LEGALE, ZIUA SI NOAPTEA. VA ROG SA IMI SPUNETI- IN BAZA LEGISLATIEI DIN ROMANIA , CE POT FACE. LA CINE MA POT ADRESA,
DUPA CUM AM MENTIONAT SI IN TITLU -NU NI S-A CERUT UN ACORD DE CATRE CINEVA PENTRU FUNCTIONAREA UNUI ASEMENEA DEPOZIT LANGA CASA NOASTRA.
MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Depozit materiale de constructii in oras(zona rezidentiala) cafanu cafanu Buna ziua, As vrea sa supun dezbaterii un subiect care ma intereseaza in mod direct. Locuiesc in oras, intr-o zona de case(zona rezidentiala aflata in ... (vezi toată discuția)
Contestare autorizatie de functionare. Marian V Marian V Buna ziua. Un vecin si-a facut un depozit de lemne la aprox 15m de casa mea si taie cu drujba si sparge lemne in aer liber, desi in Ord.M.S Nr 114/2014, cap ... (vezi toată discuția)
Spatiu joaca standan standan Buna ziua, stau intr-o curte comuna si am urmatoarea problema: vecinii mei au copii si si-au construit in spatele curtii un loc de joaca pt copii fara ca eu ... (vezi toată discuția)