avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Eu am platit taxa in 2012,cash la ghiseu.. Iar acum dupa atatia ani pe hartie ce am primit.o ca dovada a platii nunse mai vede nimic...a disparut orice tiparire....ce as putea face in acest caz ?

Si daca am vandut masina de curand,trebuie sa depun eu cerere sau noul propietar ?

Alte discuții în legătură

Taxa auto de prima inmatriculare MihaelaRuda MihaelaRuda In anul 2007 am cumparat o masina noua, cu banii cash si am inscris-o pe 24 aprilie 2007. La Administratia financiara nu aparem cu aceasta taxa platita iar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe bucurești pe ilfov,care ... Dany320 Dany320 Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și ... (vezi toată discuția)
Cine ma lamureste dorel_santi dorel_santi acuma 2 ani, parintii mei a vandut un autovehicul, o dacie 1300, tranzactia s-a facut pe o simpla hartie de mana, ca pe vremuri, banii pe masina a fost ... (vezi toată discuția)