avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... montare camere supraveghere la intrarea in scara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

montare camere supraveghere la intrarea in scara blocului si in scara blocului

Am dori sa stim daca se pot monta camere de supraveghere de catre asociatia de proprietari a unui bloc atat in scara blocului cat si la intrarea in bloc, fara acordul tuturor proprietarilor. Si daca da, nu trebuie anuntat cu 30 de zile inainte de montare printr-un anunt in scris ? Va rugam deasemenea sa ne comunicati procedura intreaga de instalare: aprobare, firma , etc Va multumim anticipat.
Ultima modificare: Marți, 8 August 2017
carmad, utilizator
Cel mai recent răspuns: dan jeler , utilizator 21:19, 9 Ianuarie 2018
Luati legatura cu o firma specializata in asemenea lucrari.
Ei cunosc legislatia si toate procedurile.
Au interesul sa lucreze curat pentru ca e painea lor in joc.
da. prin Decizie a Asociatiei de proprietari conform Regulamentului. trebuie instiitati toti locatarii .
Multumesc. Intrebarea era: poate monta asociatia camere fara acordul tuturor locatarilor - proprietarilor? Am fost instiintati insa nu am fost toti de acord. Multumesc inca o data.
Da, se pot monta fara acordul unora dintre proprietari deoarece camerele monitorizeaza proprietatea comuna, nu proprietatea individuala.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme legate de repartitoare Kalynda Kalynda Vreau sa dau in judecata firma [editat] SA, cea cu repartitoarele, pt calcularea unor sume mai mult decat exorbitante reprezentand costurile energiei termice ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere casa scării și în lift PopeseuMMM PopeseuMMM Administratorii asociației de proprietari, au montat camere video la intrarea în ,,casa scării\", (holul de la intrare în bloc), si in lift. Pe casa ... (vezi toată discuția)
Boxa la subsolul blocului gerhardt gerhardt Buna ziua. Stau intr-un bloc 10 etaje cu 3 scari. Suntem asociatie de proprietari. Scariile vor sa se separe juridic si financiar. Nu s-a facut asa ceva. ... (vezi toată discuția)