avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizii ale instantelor pentru plata concediului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizii ale instantelor pentru plata concediului de odihna neefectuat in anii anteriori

Buna tuturor,

Are cineva cunostita de dosare in care instanta a dispus compensarea baneasca a zilelor de concediu neefectuate pe anii anteriori fata de cel al incetarii contractului individual de munca (nu doar zilele de CO din ultimul an calendaristic)? Daca da, m-ar ajuta foarte mult un link catre ele sau modalitate de a le acces. Ar fi util daca identifica astfel de decizii in ultimii 2 ani, pe forma actuala a codului muncii.

Tks!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 8 August 2017
Vedeti acest link-uri:
[ link extern ] .
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 8 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu neefectuat din anii trecuti ContSters22096 ContSters22096 in cazul incetarii contractului de munca, trebuie platite zilele de concediu de odihna pe care salariatul nu le-a efectuat. exista vreo limitare, in sensul ca ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat de doi ani mfrincu mfrincu Buna ziua, lucrez la patron si de 2 ani de zile nu am putut sa imi iau concediu de odihna din cauza obligatiilor de serviciu , exista vreo modalitate prin care ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat koky24 koky24 Buna ziua! Am o nelamurire legata de CO. Tatal meu a fost in ultimii 4 ani primar intr-o comuna si in ultimii 3 ani nu a efectuat acest concediu. Ca urmare ... (vezi toată discuția)