avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul impozit pentru un contract privind cedarea ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul impozit pentru un contract privind cedarea drepturilor de proprietate intelectuala

Buna ziua,

Am un contract privind cedarea drepturilor de proprietate intelectuala pentru care s-a optat ca retinerea impozitului sa fie de 16%. Ce contributii se datoreaza si cum se determina impozitul?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ghid util pentru veniturile din drepturi de autor 2012 - 2014 Laura Ciobeica Laura Ciobeica Veniturile din valorificarea sub orice forma a drepturilor de proprietate intelectuala fac parte din categoria veniturilor din activitati independente. ... (vezi toată discuția)
Plata impozit venit din drepturi de autor julesa julesa Buna ziua, Lucrez la o revista cu contract cesiune drepturi autor si in acelasi timp primesc si indemnizatia de somaj (pot obtine venit din drepturi de ... (vezi toată discuția)
Impozitare drepturi de autor NICOLAE SILADE NICOLAE SILADE Buna ziua, As dori sa stiu daca drepturile de autor se impoziteaza sau nu, iar daca da, de la ce suma? Din cate stiu de la altii, drepturile de autor in ... (vezi toată discuția)