avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Oferta de angajare cu MBA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Oferta de angajare cu MBA

Buna ziua,
Mi s-a cerut sa redactez o oferta de angajare in care sa stipulez ca societatea va oferi viitorului angajat un MBA in valoare de x lei, cu conditia sa ramana pentru cel putin 36 de luni in companie.

Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa fac asta?
In oferta doar scriu detaliile de mai sus si apoi, mai tarziu se face act aditional?

Nu cred ca se va dori incadrarea acestui MBA ca beneficiu asimilat veniturilor salariale.

Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Demisie in urma acceptării unei oferte in intern? AmaliaGl AmaliaGl Am si eu o situație mai aparte, la care mi-aș dori tare mult să îmi oferiți un răspuns cât mai rapid posibil. Am aplicat pt o altă poziție în ... (vezi toată discuția)
Intrebare contract de munca extern fases fases Bunaziua, as dori sa va expun cazul meu si sa va intreb daca la mijloc este o nedreptate. In urma cu 6 luni am fost chemat la un interviu de compania X (nu ... (vezi toată discuția)
Salariat cu certificat de incadrare in grad de handicap Buburuza_alba Buburuza_alba La angajare am primit oferta cu suma x net. Am adus si un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat pentru care stiu ca exista o reducere de 10% la ... (vezi toată discuția)