avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot renunța la proces?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot renunța la proces?

Buna ziua,
Am avut accident cu masina,celălat conducător auto fiind polițist,..
Nefiind de acord cu cele scrise in Procesul Verbal am facut contestație -sfatuita fiind de alți politisti. Am prima înfătisare in luna octombrie, Întrebarea mea este daca pot Renunța la Procesul pe care l-am deschis impotriva poliție, motivul fiind ca indirect am fost amenințată, si sincer ma tem. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Habar nu am , utilizator 13:55, 9 August 2017
DIn moment ce ati fost amenintata este clar ca si partea adversa se teme. Daca va permiteti angajati-va avocat sa va reprezinte interesele si daca primiti amenintari formulati plangere penala. Sfatul meu este sa nu renuntati daca stiti ca nu aveti vina.
Va multumesc de răspuns. Cazul e simplu :eu mergeam pe bandă 2 drept inainte fara intenție de a schimba sensul de mers, politistul se afla pe banda 1 si a virat stanga sa intre pe o strada laturalnica taindu-mi calea. In P.V scrie ca nu am pastrat Distanta de siguranță, primind 3 puncte de penalizare si avertisment, iar in desen el a spus ca eu conduceam pe contrasens cu toate 4 rotile. In momentul accidentului in masina cu mine se afla tatăl copilului meu. . Coltul dreapta fata a masinii mele a lovit partea lui stanga.
Politistul nefiind la primul accident a sunat agentul constatator si pe cel ce a facut poze, si din cate se laudă ,are Pile si pe la procuratura si pe la firmă de asigurări....si 2 avocați ...care vor cere cheltuieli de judecată enorme.....
Inteleg ca au reusit sa va sperie. Decizia va apartine daca vreti sa continuati sau nu procesul.
Puteti renunta la judecata conf.art.406(1)NCPC,in tot sau in parte,fie verbal in sedinta de judecata,fie prin cerere scrisa.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu iz penal? Bogdan Petrescu Bogdan Petrescu Am fost implicat intr.un accident rutier ,am lovit o masina care nu s.a asigurat la schimbarea benzii si mi.a taiat calea. Bucuresti ,intersectia bd Aerogarii ... (vezi toată discuția)
Culpabilizat in cazul unui accident rutier - va rog un raspuns rapid in vederea unei posibile contestatii niross niross buna ziua, am o mare dilema in legatura cu ce s-a intamplat in cazul pe care il voi relata in continuare tatal meu a avut in data de 21/05/2009 un accident ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe contrasens si provocare accident fara coliziune directa Daniel944 Daniel944 Buna ziua! Acum cateva zile circulam regulamentar pe un drum judetean si, iesind dintr-o curba, am observat o duba care venea din sens opus pe banda ei de ... (vezi toată discuția)