avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restante și penalizări
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restante și penalizări

Ce pot face in cazul in care administratorul Asociației de proprietari mi-a încasat o penalizare mai mare decât suma restanță ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:51, 9 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primul pas este contestarea.
In temeiul disp L nr 230/2007 art 10 solicitati reprezentantului legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui de asociatie sa va prezinte documentele justificative
Mai aveti varianta ,in temeiul disp HG nr 1588/2007 att 12 A al c si d sa formulati contestatie impotriva valorii impuse in lista de intretinere,in termen de 10 zile de la afisarea acesteia
Presedintele de asociatie are obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
Puteti sa ne spuneti cum ati ajuns la concluzia ca
administratorul Asociației de proprietari mi-a încasat o penalizare mai mare decât suma restanță ?

Adica pot sa inteleg ca mai intai administratorul a calculat penalizarea, apoi a repartizat-o apartamentului dvs., da?
Cum spunea si dl. Manea, contestati masura respectiva si solicitati o explicatie, un calcul. Retineti capenalizarea este calculata la niste sume neachitate, nu la ceea ce este afisat in luna curenta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari VLADTANASIE VLADTANASIE Buna seara, Conducerea asociatiei de proprietari calculeaza cotele comune in mod abuziv. Nu exista un dialog cu presedintele si cenzorul. Functia de ... (vezi toată discuția)
Probleme calcul intretinere Diana.Bica Diana.Bica Bună seara! Am și eu o nelămurire în vederea calculării la plata întreținerii. De exemplu, pe luna Aprilie noi am dat consumul de apa 6m cubi, iar ... (vezi toată discuția)
Cheltuiala de la întreținere powerspyA powerspyA Bună seara! Îmi puteți spune cum pot verifica dacă suma pe care o plătesc la întreținere este una motivată, cu alte cuvinte, dacă administratorul nu ... (vezi toată discuția)