avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Buna ziua,am o problema și va rog să mă ajutați ,o angajată s- a întors din îngrijire copil,nu are inca 1 an copilul și contractul ia fost făcut la 6 ore și două ore pt alăptare,la salariu o plătim la 8 ore. In ntrebarea mea este :la o luna de 21 de zile la total ore trebuie să-i fac total ore înmulțite cu 6 ,adică 126 ore? sau 168 ?Trebuie sa iau în calcul și alea 2 ore de alăptare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 08:28, 9 August 2017
Orele pentru alaptare sunt incluse in programul normal de munca. In cazul de fata va fi pontata si platita pentru 168 ore. In CIM programul de lucru va fi de 8 ore pe zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere program de lucru in revisal Iohana27 Iohana27 Buna ziua, Daca o salariata aflata in CIC se intoarce mai devreme de 1 an la munca si solicita conform art. 17 din OUG 96/2003 reducerea duratei zilnice de ... (vezi toată discuția)
Incetare program redus la locul de munca - parinte unic PalyAlexandra PalyAlexandra Buna ziua, Anul trecut in luna Iunie am nascut si am stat doar in concediu de maternitate,cele 126 de zile legale,dupa care m-am intors la locul de munca ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva? daridannah daridannah buna ziua ,daca am doar 10 luni si jumatate (adica imi lipseste jumatate din ianuarie si luna februarie) pt a beneficia de indemnizatie de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)