avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INCETARE PROGRAM REDUS LA LOCUL DE MUNCA - PARINTE UNIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INCETARE PROGRAM REDUS LA LOCUL DE MUNCA - PARINTE UNIC

Buna ziua,
Anul trecut in luna Iunie am nascut si am stat doar in concediu de maternitate,cele 126 de zile legale,dupa care m-am intors la locul de munca avand program de 6 ore.
Acum aflu de la o colega ca de la inceputul lunii voi avea program normal,adica de 8 ore.
Faptul ca sunt parinte unic,imi cresc singura copilul fara nici un ajutor si este minor,abia implineste 1 an;cand ar trebui sa inceteze programul de 6 ore?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:50, 31 Mai 2016
Programul redus la 6 ore pe zi se acorda mamelor pentru alaptarea copilului pana la varsta de 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca kajnak_anca kajnak_anca Buna ziua, Am o situatie legata de intoarcerea la serviciu dupa concediul de crestere copil. Am optat sa stau in concediu 1 an de zile. Copilul implineste 1 ... (vezi toată discuția)
Program de lucru dupa concediu din cresterea copilului barnavalentina barnavalentina Buna ziua, Am o fetita de 1 ani si 5 luni si am facut cerere de reintoarcere la servici cu data de 01 Martie si intra sotul in continuare in concediu ... (vezi toată discuția)
Reducere program dupa intoarcerea din ccc ddd_77 ddd_77 Buna ziua! Am intrat in concediu crestere copil anul trecut in august iar de la 1 iunie mi-am reluat activitatea la firma, copilul avand 1 an si 1 luna. Un ... (vezi toată discuția)