avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare companie de teatru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare companie de teatru

Doresc sa infiintez o companie de teatru ,am un PFA.
Va rog sa imi spuneti ce acte imi trebuiesc si cat m ar costa.Pot transforma PFA ul in Companie de teatru?
Cel mai recent răspuns: Dragos Gorgontea , utilizator 10:37, 10 August 2017
PFA presupune ca la momentul infiintarii, ati depus acte care sa dovedeasca studiile profesionale in domeniul activitatii principale (CAEN). Daca doriti sa schimbati obiectul de activitate, se poate inregistra aceasta mentiune la Registrul Comertului, tot cu indeplinirea acestor obligatii.
Domeniul de activitate ramane doar ca doresc inchirierea si modernizarea unui imobil intr o moderna sala de spectacole de teatru.Pot folosi denumirea de ,,Compania de teatru ..." atat in logo,sigla si numele teatrului?Pot face angajari?Ce este mai indicat pentru acest lucru: pfa,srl,....
Care sunt codurile CAEN care ar trebui sa le am in vederea infiintarii unei trupe de teatru,va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lectii de canto(muzica) pe i.i.,cod caen secundar 9001 olga sain olga sain Buna ziua! profesez in cadrul unui liceu vocational ca si prof. de canto.Am o I.I.,care are printre alte coduri CAEN secundare si codul 9001(activitati ... (vezi toată discuția)
Infiintare trupa teatru pissix pissix Buna seara, Sunt profesor de lb romana si ma intereseaza infiintarea unei trupe de teatru in vederea ... (vezi toată discuția)
Cum lucrez cu un actor? danatoma16 danatoma16 am constituit o trupa de teatru si doresc sa colaborez cu niste actori pentru a pune in scena niste spectacole. Vom avea repetitii si spectacole. Eu am facut o ... (vezi toată discuția)