avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Protectia consumatorului - Produs nefunctional
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Protectia consumatorului - Produs nefunctional

Buna ziua,

Am achizitionat un produs electronic (TV) care in termen de 3 zile lucratoare s-a dovedit a fi nefunctional. Conform legii inteleg ca ar trebui sa imi fie inlocuit cu un altul nou. Pe site-ul de pe care l-am achizitionat precizeaza ca inlocuiesc doar produsele defecte in 48h /2 zile lucratoare. Mi-a fost trimis la service-ul lor de unde am primit raspuns ca nu poate fi repart si ca mi-a fost trimis la service ul producatorului. Fiind in aceasta situatie o negatie de service nu ar fi normal sa mi se inlocuiasca cu unul nou?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ruxandra02 , utilizator 12:07, 9 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop ... Bulents Bulents Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop care ,,bâzâia.,, si se încălzea, pe 13 iunie a ajuns în service laptopul, pe 16 iunie ... (vezi toată discuția)
Produs nereparat sau inlocuit in termen de 15 zile Mariusmrs89 Mariusmrs89 Buna ziua , ce este de facut in situatia in care un comerciant nu imi repara sau inlocuie produsul defect in termen de 15 zile calendaristice cum scrie in ... (vezi toată discuția)
Garantie produs inlocuit dan_alex dan_alex Am o intrebare... Am cumparat un produs care s-a defectat. L-am dus la garantie si nu a putu fi reparat. A fost inlocuit cu un produs nou. Intrebarea este ce ... (vezi toată discuția)