avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Protectia consumatorului - Produs nefunctional
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Protectia consumatorului - Produs nefunctional

Buna ziua,

Am achizitionat un produs electronic (TV) care in termen de 3 zile lucratoare s-a dovedit a fi nefunctional. Conform legii inteleg ca ar trebui sa imi fie inlocuit cu un altul nou. Pe site-ul de pe care l-am achizitionat precizeaza ca inlocuiesc doar produsele defecte in 48h /2 zile lucratoare. Mi-a fost trimis la service-ul lor de unde am primit raspuns ca nu poate fi repart si ca mi-a fost trimis la service ul producatorului. Fiind in aceasta situatie o negatie de service nu ar fi normal sa mi se inlocuiasca cu unul nou?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ruxandra02 , utilizator 12:07, 9 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse defectuoase Saturnine Saturnine Buna ziua, Am tot cautat pe internet dar nu am gasit un raspuns concet . Daca achizitionez un produs ( sa zicem o pompa de bicicleta) ma duc cu ea acasa sa ... (vezi toată discuția)
Returnare produs cumparat dintr-un mall ralucatudor ralucatudor Buna ziua, Am primit cadou un ceas achizitionat de la un magazin dintr-un mall. Ceasul nu imi place, nu doresc sa il inlocuiesc cu un alt produs si as vrea ... (vezi toată discuția)
Produs defectat in cadrul termenului de garantie dddgab dddgab Am cumparat un toaster care s-a defectat dupa 10 luni si cateva zile de la cumparare. Garantia este, conform certificatului, de 12 luni. Daca il voi da la ... (vezi toată discuția)