avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salarizare psiholog
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salarizare psiholog

Va rog sa ma lamuriti, sunt psiholog în asistența socială. Am o vechime in actualul loc de munca de 6 ani si 8 luni. In care grila de salarizare ma incadrez. Ar trebui sa fiu platita dupa vechimea in Colegiul Psihologilor din Romania sau conform vechimii in actualul loc de munca.
Cu stima,
Cristina Lupu

Alte discuții în legătură

Salar de baza ( incadrare) pentru personal contractual in administratia publica locala dd23111972 dd23111972 Buna , Tocmai am promovat concursul pentru postul de Psiholog la Centru de zi pentru varstnici ( nu se precizeaza gradul functiei) , functie contractuala ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)
Clasa salarizare la personal angajat pe ong mahatma4g mahatma4g Buna ziua. Daca se poate cineva sa ma ajute cu un raspuns.. Am cautat pe legea 284/2010 si 330/2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din ... (vezi toată discuția)