avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul fara plata se transmite in Revisal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul fara plata se transmite in Revisal?

Buna ziua. In urma modif. Codului Muncii, din 8 august 2017, concediu fara salar se transmite in Revisal in termen de 20 zile sau cu o zi inainte de data suspendarii contractului de munca.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 9 August 2017
Conform OUG 53/2017, concediu fara plata se transmite cu o zi inainte de data suspendarii contractului de munca.
@ADELA1110
Nu exista astfel de prevederi in OUG 53/2017.
@mihaelapop76
CFP se transmite in revisal doar daca s-a emis o decizie de suspendare a CIM. Transmisia va fi facuta ca si pana acum, in max 20 de zile lucr.
In situatia in care se decide suspendarea c.i.m. penteu CFP, termenul este de 20 de zile lucratoare pentru transmiterea Revisal-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract individual de munca mopy mopy daca am o suspendare a contractului individual de munca cu acordul partilor (cerere de concediu fara plata) cum e corect sa documentez acest lucru? In afara de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata micon micon Buna seara. As dori sa stiu daca o cerere de invoire (concediu) fara plata se transmite si se inregistreaza de catre angajator la ITM sau in alta parte, cu ... (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)