Buna dimineata,as dori sa stiu ce sanse am sa castig daca dau in judecata un vecin care creste porumbei(150-200) in oras la o distanta de 10 m de casa mea si care imi provoaca neplaceri deorece imi murdaresc geamurile casei atunci cand le da drumul sa zboare dimineata si seara in stoluri de 30-40 pe rand(aia mari,aia mici etc)Am discutat cu vecinul dar a zis ca el nu se lasa de porumbei si ca n-am ce-i face(se refera la lege ca nu e clara),mentionez ca la 5 m de cusca porumbeilor e si un bloc de 4 etaje.Casa mea fiind cu etaj si mai inalta ca a lui,porumbeii zboara in jurul ei,nu in jurul casei lor.Va mai spun ca la etaj am si o terasa neacoperita care e permanent murdara de rahat de porumbei,la fel si balustradele terasei,geamurile casei,masina nu o pot lasa afara o bag sub terasa,rufele nu le pot lasa la uscat afara,iar pe terasa nu pot pune o piscina cu apa pt copil ca mi-o murdaresc porumbeii.Eun mare disconfort si nu stiu cum sa procedez.Cine imi plateste curatenia,(apa,timpul,detergentii)pe care trebuie s-o fac permanent?Si dupa 2 zile e la fel.Ce as putea face?
Multumesc pentru cineva care imi da dreptate.Pentru-ca mai toti imi raspundeau ca nu iubesc pasarile si ca am ceva "eu" cu capul.Dar daca ar fi in situatia mea,n-ar mai judeca asa.Sa vezi ca tu incerci sa ai o casa curata,sa-ti fie drag de ea si altcineva sau ceva sa deranjeze ceea ce tu incerci din rasputeri sa faci,si sa-ti raspunda urat atunci cand ii atragi atentia ca iti provoaca neplaceri,sa vad cum ar reactiona ei.Chiar mi-as dori sa fie in situatia mea,si sa-i vad cat de mult iubesc ei porumbeii pe urma......