avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita.
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita.

Va rog sa-mi spuneti daca un creditor a facut cerere de executare silita a debitorului, prin executor judecatoresc, iar instanta i-a respins cererea ca neintameiata si apelul nu a mai fost facut, mai poate cere din nou prin acelasi executor judecatoresc, la aceeasi instanta, executarea silita pentru aceeasi cauza, suma ceruta prima data? Creditorul,nefacand apel in cele 15 zile , in primul dosar de executare, nu a ramas definitiva hotararea de respingere a executarii? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 11 August 2017
gabriyel, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita elena_1895 elena_1895 Am avut de recuperat o suma de bani de pe mai multe titluri executorii de la o persoana care initial avea domiciliul in acelasi oras cu mine. Am actionat ... (vezi toată discuția)
Calcul prescriere executare silita florina70_c florina70_c Buna ziua! Va adresez rugamintea de a ma ajuta si sprijini in urmatoarea problema - [b]daca s-a prescris sau nu termenul de executare silita a unui titlu ... (vezi toată discuția)
Punere in executare hotarare definitiva amuri amuri Buna seara! Am o hotarare definitiva si vreau sa o investesc cu titlu executoriu. Doresc sa stiu daca este obligatoriu sau nu ca aceasta hotarare ... (vezi toată discuția)