avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit o scrisoare de la judecatorie in cadrul unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit o scrisoare de la judecatorie in cadrul unui proces civil

Acum doua saptamani am depus o plangere asupra unui proces verbal contraventional, cu dorinta de a anula acel proces, pe motiv de necompletare adecvata, locul mentionat in procesul verbal nu era veridic cu locul unde s-a intamplat contraventia.
Astazi am primit o scrisoare in care mi se spune ca sunt obligat in a indica urmatoarele, citez: numele si prenumele, denumirea paratului, domiciliul sau resedinta ori sediul partilor, aratarea dovezilor pe care se sprijina fiecare capat de cerere iar pentru martori, numele, prenumele si adresa de domiciuliu/ resedinta.
Ce trebuie, mai exact, sa depun la judecatorie? Este vorba de agentul constatator? Informatiile sale? Martori nu am, deci presupun ca acolo nu am de depus niciun document.
Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:47, 12 August 2017
Buna ziua,
1. Nu numele agentului constatator ci al institutiei care a emis P.V. cu sedioul ei
2. Probele cu care intelegeti sa va sustineti plangerea: martori (daca e cazul), inscrisuri, expertize, cercetare la fata locului, etc.
3. Ne avand martori nu e cazul decat sa indicati ca nu aveti.
O proba cu care imi sustin plangerea poate fi Ordonanta Guvernamentala din 2/2001? Deoarece pe baza acelei ordonante am compus plangerea.
De asemenea, in ce mod se formuleaza aceste lucruri? Care este tiparul, cum trebuie sa ma adresez, si cui, Domnului Presedinte al Judecatoriei?
Va multumesc extrem de mult, sunteti de un real ajutor!
Ultima modificare: Vineri, 11 August 2017
SergiuHarjau, utilizator
OUG nr.2/2001 nu este o proba,este temeiul legal al plangerii dvs.pot fi:martori,inscrisuri,inregistrari audio/foto/video.Datele solicitate trebuie sa le depuneti sub sanctiunea anularii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala suspendare permis alexandruuu99 alexandruuu99 Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog frumos cu niste informatii? Lucrez ca sofer de 15 ani si nu am avut niciodata probleme cu legea. Mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
Proces verbal puscahoreanga puscahoreanga 1.cand un proces verbal intocmit de politie este autentic? 2.daca in procesul verbal trebuie sa apara obligatoriu numele agentului constatator numele ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal Se7en10 Se7en10 Buna ziua! Am depus o contestatie impotriva unui proces-verbal care se baza pe necompletarea datelor personale din CI si anume cnp, serie si numar. Am depus ... (vezi toată discuția)