Acum doua saptamani am depus o plangere asupra unui proces verbal contraventional, cu dorinta de a anula acel proces, pe motiv de necompletare adecvata, locul mentionat in procesul verbal nu era veridic cu locul unde s-a intamplat contraventia.
Astazi am primit o scrisoare in care mi se spune ca sunt obligat in a indica urmatoarele, citez: numele si prenumele, denumirea paratului, domiciliul sau resedinta ori sediul partilor, aratarea dovezilor pe care se sprijina fiecare capat de cerere iar pentru martori, numele, prenumele si adresa de domiciuliu/ resedinta.
Ce trebuie, mai exact, sa depun la judecatorie? Este vorba de agentul constatator? Informatiile sale? Martori nu am, deci presupun ca acolo nu am de depus niciun document.
Va multumesc foarte mult!
Buna ziua,
1. Nu numele agentului constatator ci al institutiei care a emis P.V. cu sedioul ei
2. Probele cu care intelegeti sa va sustineti plangerea: martori (daca e cazul), inscrisuri, expertize, cercetare la fata locului, etc.
3. Ne avand martori nu e cazul decat sa indicati ca nu aveti.
O proba cu care imi sustin plangerea poate fi Ordonanta Guvernamentala din 2/2001? Deoarece pe baza acelei ordonante am compus plangerea.
De asemenea, in ce mod se formuleaza aceste lucruri? Care este tiparul, cum trebuie sa ma adresez, si cui, Domnului Presedinte al Judecatoriei?
Va multumesc extrem de mult, sunteti de un real ajutor!
OUG nr.2/2001 nu este o proba,este temeiul legal al plangerii dvs.pot fi:martori,inscrisuri,inregistrari audio/foto/video.Datele solicitate trebuie sa le depuneti sub sanctiunea anularii cererii.