avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sa imi dau demisia daca sunt in concediu de odihna?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sa imi dau demisia daca sunt in concediu de odihna?

Buna ziua. Sunt in concediu de odihna si as vrea sa imi dau demisia, pentru ca am gasit un alt loc de munca. Cum ar trebui sa procedez? Co se termina pe 21 august, ar trebui sa astept pana atunci?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 11 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa va depuneti demisia, chiar daca sunteti in CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz andreearicu andreearicu buna ziua,as vrea sa stiu daca imi pot da demisia cu preaviz de 15 zile in timpul concediului medical; si legal mentionez ca am concediu medical pana la 27 ... (vezi toată discuția)
Demisie in timp ce sunt in concediu de odihna alexmbt alexmbt Buna ziua, As vrea sa stiu daca pot sa imi depun demisia in timp ce sunt in concediu de odihna sau trebuie sa fac cerere de intrerupere a concediului . Va ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea la munca după concediu de creștere copil Irina chiriță Irina chiriță Buna ziua, Pe data de 11.12.2017 ar trebui sa ma întorc la fostul loc de munca problema e ca mi- am găsit în alta parte cum ar trebui sa procedez? Noul ... (vezi toată discuția)