Buna ziua,
As vrea sa stiu daca pot sa imi depun demisia in timp ce sunt in concediu de odihna sau trebuie sa fac cerere de intrerupere a concediului .
Va multumesc
Asteptati sa terminati concediul si depuneti cererea de demisie incepand cu prima zi lucratoare dupa CO.Sau depuneti la secretariat cererea de demisie insa tot cu data mentionata mai sus.Cereti nr. de inregistrare la demisie si interesativa de solutionarea acesteia la reinceperea activitatii.
Multumesc pentru raspuns dar nu pot sa fac nimic din ce mi-ati sugerat dumneavoastra. Eu astept sa-mi iasa permisul de munca pt germania. Aceasta poata sa vina intr-o zi,o saptamana, 6 saptamani(maxim) sau poate sa fie refuzat(si in acest caz nu imi mai depun demisia). In acest timp angajatorul de acolo are nevoie de mine si ma asteapta intr-un timp cat mai scurt. Totodata eu intru in concediu de odihna - 3 saptamani.
In acest caz ramaneti in CO pana intrati in posesia actelor de plecare in Germania apoi depuneti demisia la sediul societatii.Trebuie sa fiti pregatit pentru aprobarea demisiei cu preaviz, caz in care ori il efectuati ori nu.
Demisie
kenzokent
Buna ziua,
Vreau sa imi dau demisia si vreau sa stiu unele detalii, si daca s-a mai schimbat ceva:
Perioada de preaviz este de 20 zile, unde esti ... (vezi toată discuția)