avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie in timp ce sunt in concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie in timp ce sunt in concediu de odihna

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca pot sa imi depun demisia in timp ce sunt in concediu de odihna sau trebuie sa fac cerere de intrerupere a concediului .
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
alexmbt, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 30 Iunie 2011
art. 79 alin 7 din Codul Muncii
raluca constantinescu a scris:

art. 79 alin 7 din Codul Muncii

In M.O. 345/2011 s-a publicat Codul muncii renumerotat.
Art.79 a devenit art.81.
alexmbt a scris:

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca pot sa imi depun demisia in timp ce sunt in concediu de odihna sau trebuie sa fac cerere de intrerupere a concediului .
Va multumesc

Nu va mai complicati cu demisia , puteti solicita incetarea c.i.m. cu acordul partilor .. in acest caz nu se acorda preaviz.
Potrivit art.151 alin.1 C.mun., concediul de odihnă poate fi întrerupt, la cererea salariatului, pentru motive obiective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie kenzokent kenzokent Buna ziua, Vreau sa imi dau demisia si vreau sa stiu unele detalii, si daca s-a mai schimbat ceva: Perioada de preaviz este de 20 zile, unde esti ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediere valcris valcris In cazul functiilor de executie, perioada de preaviz in cazul concedierii este de 20 zile lucratoare ? Dar in cazul demisiei salariatului ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Concediere dupa revenire din cic anewday anewday Buna ziua. Pe data de 30 august mi se termina concediul de crestere al copilului. Saptamana aceasta am sunat la firma unde lucrez sa ma interesez despre ... (vezi toată discuția)