avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna am si eu o nelamurire. Am bagat dosaru la casa de pensii in urma cu vreo 3 luni. Am luat prima pensie dar nu mia venit din urma ci numai pe o luna. Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:04, 11 August 2017
Ati primit si decizia de pensionare ?
Da am primit
In Decizia de Pensionare scrie data la care vi se deschid drepturile de pensionare. Confruntati Decizia cu fluturasul de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cat timp dupa depunerea dosarului se primeste pensia? VeleaCorina VeleaCorina Buna seara,mama mea a bagat actele pentru pensia anticipata in decembrie 2012 iar decizia ia venit in 14 februarie 2013 si pensia a venit doar de cand a primit ... (vezi toată discuția)
Contestatie pensie panescu1954 panescu1954 Buna seara.Panescu costantin bv 16 02 1954.va relatez urmatoarele,in 16 august am depus acte pensionare in luna octombrie mia venit decizia ,la care nu mi sa ... (vezi toată discuția)
Venit contributiv calcul pensie busbitza busbitza Am primit de curand decizia de pensionare si am cerut sa imi fie inmanat si buletinul de calcul. Firma la care am lucrat in ultimii 27 de ani mi-a dat ... (vezi toată discuția)