emil6702 a scris:
Dar daca vi s-ar intampla sa ramaneti cu masina in camp liber si necirculat sau fara sa primiti ajutor dela nimeni ati avea la cine sa apelati?
Daca raman in camp liber nu este nici o tragedie. Acum exista smartphone-uri cu internet. Si nu cred ca vin aia din service de la Bucuresti daca raman in camp liber aproape de Oradea, de exemplu.
ynocentta a scris:
Probabil ca in urma evenimentului rutier a fost afectat si suportul numarului de inmatriculare, motiv pentru care service-ul a montat suporti noi
Apreciati ca era mai bine daca vi se elibera vehiculul din service,dupa reparatii cu suport numar deteriorat ?
E bine ca ati inceput cu "probabil" avand in vedere ca eu nu am specificat daca suportul pentru numarul de inmatriculare a fost afectat. Insa de ce puneti intrebarea transformand acest "probabil" intr-o certitudine? Daca citeati mai atent ati fi observat ca service-ul a montat suporti la
ambele numere de inmatriculare. Deci, chiar daca numarul din fata ar fi fost afectat, de ce sa monteze suport si la numarul din spate?
Dar ca sa clarific problema, mentionez ca numarul de inmatriculare
NU a fost afectat. Bara fata a fost stearsa undeva in partea dreapta iar reparatia a constat in revopsire si repozitionat in acea zona.
ynocentta a scris:
Cand ati preluat vehiculul de la service de ce nu ati solicitat montarea vechilor suporti ?
Nu aveti sanse sa obtineti hotarare favorabila in instanta,deoarece dv sunteti responsabil pentru preluarea vehiculului din service-ocazie cu care va puteati exprima nemultumirea si solicita remontarea vechilor suporti numere inmatriculare
La receptia vehiculului din service se verifica reparatia efectuata, nu te gandesti ca service-ul a mai umblat si in alta parte.
De ce as fi eu, ca si client, obligat sa observ si alte interventii nesolicitate? De ce sa aiba service-ul dreptul sa faca si alte interventii nesolicitate bazandu-se pe faptul ca eu sunt obligat sa le observ. Adica eu daca nu observ, ei au dreptul sa faca ce vor ei, nu?
Astept in continuare un raspuns
OBIECTIV din partea unui avocat cu experienta. Multumesc.
[Editat de moderator]
[Va rugam sa pastrati un ton moderat si expresii respectuoase in discutii.]
[Va multumim!]