avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Somatie plata impozit 2017
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Somatie plata impozit 2017

Buna dimineata. Am primit ieri o somatie de plata si un titlu executoriu pentru impozitul pe anul 2017. Este adevarat ca inca nu am achitat acest impozit dar de obicei fac asta in octombrie. Este normal sa primesc somatia? Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:43, 14 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Foarte corect ca vi s-a transmis hartia. Plateati dumneavoastra tot impozitul in octombrie numai ca, asa cum este trecut in codul fiscal, impozitul pe constructii, apartamente, daca despre acesta este vorba, se plateste in doua rate, prima pana la 31 martie si a doua pana pe 30 septembrie (sau totul platit pana la 31 martie si beneficiati de reducere). Si vi s-a atras atentia prin acea hartie, pentru partea din bani neplatita pentru prima parte a anului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita de la primarie lmlcmr lmlcmr Parintii mei au primit zilele trecute( cred ca pe data de 11 iunie 2013) o somatie de la Primarie si un titlu executoriu privind plata impozitului pe cladire ... (vezi toată discuția)
Somatie plata impozit cladiri pf ceapaev ceapaev Am primit SOMATIE pt. neplata impozitului pe locuinta pe 2009.Pe 2008 e platit. De ce sa platesc impozitul pe anul in curs acum? Am atasat si un titlu ... (vezi toată discuția)
Am primit un ordin de executare silita. wania wania In data de 20.04.2021 am primit un ordin de executare silita de la Directia Economica - Impozite si taxe locale - pentru neplata -doar- pe primele trei luni ... (vezi toată discuția)