Băiatul este plecat de 15 ani în străinătate și s-a stabilit acolo. În 2016 când a venit în vizită în România a solicitat un card bancar pentru a trimite niște bani unei persoane din România.A depus banii , aceștia au fost retrași și în sold a rămas 10 lei.S-au mai făcut asemenea operații timp de 3 luni. Apoi cardul nu a mai fost alimentat și nu s-a mai făcut operații. S-a primit adresa din partea CEC BANK de ridicare a noului card , cel vechi fiind expirat.Nu a fost ridicat cardul întrucât baiatul nu mai era în țară. Primesc pe 6.08 2017 o înștiințare de ridicare a noului card , dar nu are cine să-l ridice nefiind în țară.Pe data de 12.08.2017 primesc o notificare prin care se solicită ridicarea cardului de urgență dacă nu în termen de 60 zile se reziliază contractul , dar contul dumneavoastra de card prezinta un sold debitor in valoare de 5189.34 lei. Nu înțeleg ce s-a întâmplat și nici ce să fac,băiatu nefiind în țară.Specific că am procură notarială de al reprezenta în România în relația cu diferite instituții ale statului.Vă rog un sfat. Mulțumesc.
Nu ii luati in seama si spuneti ca nu mai stiti nimic de fiul dvs. Din ce stiu si eu dela alte banci, dupa sase luni de neutilizare cardul devine inactiv, adica nu mai poate fi folosit.
Card
maitairina
Buna ziua. Ieri am mers la agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala unde am facut o cerere ca alocatia copiiilor sa intre pe card. Daca pe cerere an ... (vezi toată discuția)