avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lntrerupere concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lntrerupere concediu crestere copil

Sunt in concediu crestere copil din data de 01.08.2016, optiunea mea a fost pt 2 ani de CCC, asta insemnand sa reiau activitatea la data de 01.03.2018 pt a beneficia de stimulentul de insertie ( copilul implineste 2 ani pe 02.06.2018).
Pot sa intrerup acest concediu si sa ma angajez la alt loc de munca decat cel de unde am intrat in concediu? Daca se poate intrerupe CCC inainte de termenul prevazut mai beneficiez de stimulentul de insertie?
Mentionez ca am fost angajata in sector de stat ( primarie).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 16 August 2017
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

Am inteles......pot schimba locul de munca in timpul CCC-ului, beneficiez si de stimulentul de insertie daca nu am intrerupere intre cele 2 locuri de munca, dar pot relua activitatea cu 7 luni inainte de a inplini copilul 2 ani? in acest caz mai beneficiez de stimulentul de insertie?
Puteti relua activitatea cu 7 luni inainte de a implini copilul 2 ani . De asemenea, in acest caz, veti beneficia de stimulentul de insertie pana cand copilul implineste varsta de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Alina_G_ Alina_G_ Buna ziua! Daca am ales perioada de un an pentru cresterea copilului (cu 85 % din net), cand ar trebui sa ma reintorc la servici pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil si stimulent de insertie Andreiuta1908 Andreiuta1908 Buna ziua, In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, optiunea 1 an. Copilul implineste 1 an pe 29 octombrie 2013. Am doua nelamuriri: 1. Daca ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa ccc oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, Voi alege sa stau in CCC 1 an. Am urmatoarele intrebari: 1) Tatal poate intra in CCC si mai devreme de 11 luni ale mele, sau doar in luna a12 ... (vezi toată discuția)