Sunt in concediu crestere copil din data de 01.08.2016, optiunea mea a fost pt 2 ani de CCC, asta insemnand sa reiau activitatea la data de 01.03.2018 pt a beneficia de stimulentul de insertie ( copilul implineste 2 ani pe 02.06.2018).
Pot sa intrerup acest concediu si sa ma angajez la alt loc de munca decat cel de unde am intrat in concediu? Daca se poate intrerupe CCC inainte de termenul prevazut mai beneficiez de stimulentul de insertie?
Mentionez ca am fost angajata in sector de stat ( primarie).
Am inteles......pot schimba locul de munca in timpul CCC-ului, beneficiez si de stimulentul de insertie daca nu am intrerupere intre cele 2 locuri de munca, dar pot relua activitatea cu 7 luni inainte de a inplini copilul 2 ani? in acest caz mai beneficiez de stimulentul de insertie?
Puteti relua activitatea cu 7 luni inainte de a implini copilul 2 ani . De asemenea, in acest caz, veti beneficia de stimulentul de insertie pana cand copilul implineste varsta de 3 ani.
Indemnizatie
Alina_G_
Buna ziua! Daca am ales perioada de un an pentru cresterea copilului (cu 85 % din net), cand ar trebui sa ma reintorc la servici pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)