avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Juridic - inregistrari telefonice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Juridic - inregistrari telefonice

Bună seara, va rog cine știe, cum se poate întra în posesia înregistrărilor telefonice de unde se scot și pe ce perioada mai exact? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: C.Razvan , utilizator 18:22, 14 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inregistrari telefonice facute de cine si intre cine?
Companiile telefonice nu integistreaza si nu stocheaz convorbirile clientilor intre ei.
Mulțumesc pt. Răspuns. Ca exemplu convorbiri între mine și un cumnat în care am fost amenințat telefonic.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar daca le-ati inregistarat dvs.
Interceptarea comunicatiilor se poate face in conditiile legii in baza unui mandat emis de un judecator.
Mulțumesc frumos pt.raspuns și amabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata stocare convorbiri RotaruRazvan RotaruRazvan Buna ziua. As dori sa stiu care este durata de stocare a imaginilor video ale bancilor precum si termenul minim de stocare a convorbirilor telefonice. Credeti ... (vezi toată discuția)
Stenograma convorbire telefonica eder eder Sunt abonat la compania de telefonie mobila RDS si doresc sa solicit stenograma unei convorbiri telefonice pe care am purtat-o cu cineva in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)
Inainte de 89 luciano72 luciano72 interceptarea unor convorbiri telefonice poate fii proba la dosar. (vezi toată discuția)