Buna ziua. As dori sa stiu care este durata de stocare a imaginilor video ale bancilor precum si termenul minim de stocare a convorbirilor telefonice. Credeti ca se pot obtine imagini sau convorbiri de acum 7-8 ani? Va multumesc.
imaginile video dintr-o banca sunt proprietatea bancii, cat le pastreaza numai ei stiu si nu le pot pune la dispozitia oricui, ci numai a organelor de politie sau cu atributii in domeniul sigurantei nationale.
Nu cred ca veti obtine imagini / convorbiri de acum 7- 8 ani, ganditi-va ce inseamna din punct de vedere al mediilor de stocare, enorm (24 ore pe zi, 365 zile ....).
Multumesc pt raspuns. Durata pt care se stocheaza in prezent am inteles ca ar fi de 6 luni, dar asta nu e cam neconvenabil pt organele de cercetare? Le cam rapeste din posibilitatea de a afla informatii despre fapte care s-au petrecut inainte de acest termen.
Durata de stocare variaza in functie de fiecare banca, dar mai mult de un an nu cred ca le stocheaza niciuna.
Convorbirile telefonice nu se stocheaza, in sensul ca nu se inregistreaza.
Nu se stocheaza convorbirile telefonice sau daca se stocheaza se folosesc doar pt. a prinde spargatori de banci , oameni care ameninta la siguranta statului ,etc.
Se pastreaza doar date gen: seria cartelei SIM , nr. dvs de telefon, IMEI-ul telefonului, pe cine ati sunat, durata convorbirii,etc.
Casetele de la banci de obicei se sterg la cateva zile...ce rost ar avea sa le tina daca nimeni nu raporteaza nimic? daca sunt plangeri se scot si se pun la dispozitie organelor.