avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... deversare dupa spalarea tomberoanelor a apei uzate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

deversare dupa spalarea tomberoanelor a apei uzate

Am rugamintea sa-mi spuneti daca este normal ca apa provenita din spalarea tomberoanelor sa fie deversata sub geamul meu de la bucatarie dat fiind faptul ca locuiesc la parterul blocului ,curatenia in spatiul verde aferent al blocului nu se face ,gardul de imprejmuire si delimitare a fost distrus de la reabilitare,iar administratorul considera normale aceste lucruri sugerindu-mi sa ma mut la etaje superioare.Va rog respectuos sa ma indrumati spre ce referire legala si ce modalitati de apel (la ce institutie ) sa depun o plangere in acest sens.Va multumesc pentru raspuns anticipat .Cu respect,SEBASTIAN
Cel mai recent răspuns: radu sebastian , utilizator 09:12, 15 August 2017
Puteti incerca la garda de mediu si la primaria de care apartineti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutati cu presedintele sa gaseasca o solutie pentru rezolvarea problemei intrucat in cazul unei sesizari adresate autoritatilor cu privire la poluarea mediului se va lasa cu amenzi imense pentru asociatie.
mutumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balcon la parter emine emine Buna ziua, Locuiesc (cu chirie) intr-un bloc de 4 etaje la parter. Proprietarul a construit in urma cu cativa ani (inainte ca eu sa inchiriezl) un balcon in ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului natasa13 natasa13 Buna ziua, locuiesc la parterul unui bloc cu 4 etaje. Geamurile apartamentului meu dau intr-o gradina din spatele blocului, iar vecina care sta deasupra mea a ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)