avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat in mai multe tari ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat in mai multe tari ?

Buna ziua,

Momentan sunt angajat in tara cu un contract individual de munca + PFA la o firma de IT. Intrebarea mea este daca am ajuns in vacanta in UK si imi gasesc un loc de munca ? cum procedez ? ma pot angaja si apoi sa vin sa incetez contractul de munca din Romania sau nu pot incepe o alta colaborare pana in momentul in care pun capat primei ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:35, 14 August 2017
Va puteti angaja in U.K. si apoi sa incetati raportul de munca in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe pentru venit din strainatate fileralex fileralex Buna ziua, Momentan locuiesc in Londra si sunt angajat (prin contract de munca) al unei companii Britanice, in domeniu IT. Am convenit, de comun acord cu ... (vezi toată discuția)
Pfa - risc de incadrare ca dependent? florinr95 florinr95 Buna ziua, As avea o intrebare si tare m-as bucura daca m-ati putea dumeri. Pana de curand am fost angajat cu contract individual de munca in IT ... (vezi toată discuția)
Pfa venit uk extra lord_costin lord_costin Buna ziua, As dori sa stiu si eu cu siguranta daca informatiile pe care le am sunt corecte sau nu. In momentul de fata sunt angajat in Romania cu norma ... (vezi toată discuția)