avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDIT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDIT

Buna ziua!
Doresc si eu sa ma alutati intr-o problema cu o banca va rog frumos!
In 2008 am contractat un credit pe o perioada de 10 ani, dupa 2 ani au fost taieri de salarii si am ramas cu 460 lei salariu net. Am fost la banca am comunicat problema si am fost ignorat la cea vreme, eu din acel moment nu am mai facut plati . Au continuat avertismente timp de aproximativ un an apoi ....nimic pana acum o saptamana cand termenul scadent al creditului mai avea un an iar cei de la o firma B-) de recuperari au venit sa recupereze banii cu o baloare cam de 3 ori de cat valoarea pe care o aveam de dat la momentul initial. Ce ma sfatuiti va rog sa fac in aceste conditii #-o ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri !!
Cel mai recent răspuns: Batrinu Ionut , Consultant resurse umane 19:28, 20 August 2017
Cred ca cea mai buna solutie ar fi o negociere cu firma recuperatoare, pentru o esalonare a datoriei. Indiferent de rezultat datoria va trebui platita si, cu cat inarziati mai mult plata, cu atat mai mult va creste valoarea datoriei. De plata ei nu prea aveti sanse sa scapati.
Daca va executa silit incercati sa mergeti cu actele la un avocat. Dreptul de a recupera este posibil sa se fi prescris. Nu achitati absolut nimic de buna voie pana nu consultati, pentru ca astfel ati intrerupe prescriptia.
Va multumesc pentru bunavointa si timpul acordat raspunsului la intrebarea mea..
Deosebita stima si respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere rata la banca ardnaxela15 ardnaxela15 Buna seara, As avea si eu o nelamurire: In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
Probleme mari..... cs cs :(( in primul rand buna ziua!Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o mare problema pe care o am cu cei de la eos ksi.Acum 5 ani am facut un credit la bcr ... (vezi toată discuția)