avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plângerea penala împotriva controlorul îi de stat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plângerea penala împotriva controlorul îi de stat unde se depunerea și cât sa cer daune morale maxime

În data de 06 05 2017 am fost agresat pe tren de către conductor și controlorul de Stat provocandu-mi mai multe leziuni traumatice, am scos certificat de laediția legala doua trei zile de îngrijiri. cât pot cere daune morale maxime. multe.
Dvs puteti solicita oricat,cat puteti sa primiti este alta poveste.Oricum sa nu va asteptati la sume prea mari.Pana la primirea daunelor morale aveti insa cale lunga de parcurs,ideal ar fi sa consultati un avocat,Succes,
Depuneti plangere penala intai, sa indicati si martori daca aveti.
In cadrul procesului penal va puteti constititui parte civila pana la inceperea cercetarii judecatoresti. Puteti solicita daune morale si materiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta se incadreaza la penal sau civil? Maria 93 Maria 93 Bună ziua! Am fost agresata de prietenul meu,la mine in apartament.Martor fiind fratele meu minor! mi-am scos CML 5 zile ingrijiri medicale!Am sunat la 112,sa ... (vezi toată discuția)
Agresiune adynexus adynexus Am fost bătut de un băiat dintr-o statie de autobuz.Eu nu l-am lovit deloc.Totul este filmat pe 2 camere.am si martori.Am făcut reclamatie la politie si am ... (vezi toată discuția)
Acte de violență Sebastian seby Sebastian seby Am fost agresat și lovit cu capul în gură de către un locatar băut rău pt un loc de parcare. Am sunat la 112 și a venit un echipaj de poliție, iar în ... (vezi toată discuția)