avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indepartare cablu curent de pe proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indepartare cablu curent de pe proprietate

buna seara. stiu ca s-a mai pus intrebarea, dar vreau sa prezint si situatia mea sa aflu care ar fi cea mai buna solutie. am un stalp in curte de care eu personal nu am nimic legat. pe stalpul respectiv nu este legat decat internetul si electricitatea vecinilor. cablurile lor sunt atarnate la 10 cm de acoperisul meu,dar eu vreau sa schimb acoperisul si sa il mai inalt un pic(maxim 30 cm cat sa pot sta in picioare in pod). care ar fi cea mai buna solutie sa fac sa dispara cablurile si mai ales cea mai putin costisitoare? sa fac cerere sa mute cablul(cel de curent ca cel de internet e mai simplu) sau sa fac cerere sa scoata stalpul, mai ales ca mie nu imi foloseste la nimic acel stalp, ba chiar ma incurca. va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 16 August 2017
CristinaMorosan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:58, 16 August 2017
1-Atat timp cat pe stalp este legata electricitatea vecinilor...doar furnizorul de energie poate aprecia daca se poate adopta varianta dorita de dv
Referitor la care ar fi cea mai buna solutie sa fac sa dispara cablurile ,se impune sa solicitati oficial tuturor administratorilor sau proprietarilor cablurilor sa accepte modificarea
Ati mai avea varianta -conditionat de topografia zonei ca toate cablurile sa le repozati terestru protejate intr-un canal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii internet si cablu tv chivu bogdan chivu bogdan Buna ziua, nu stiu daca este categoria buna, dar nu am gasit alta care in care sa se incadreze subiectul meu. Problema este in felul urmator, locuiesc la o ... (vezi toată discuția)
Încălcarea spațiului aerian Vladtom09564 Vladtom09564 Bună ziua! Prin spațiul proprietații mele in vertical trec in jur de 5 cabluri a unui vecin /curent,telefon fix,tv,și internet și alt cablu a cărui ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului de libera alegere a providerului ? gamamen gamamen Stau într-un bloc, care nu este cablat la internet deşi este la 60 de metrii depărtare de un bloc care are acces la toţi providerii de internet. Deoarece ... (vezi toată discuția)