avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc, insarcinata din nou
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc, insarcinata din nou

Bun ziua...eu sunt in ccc ... copilul face in 15 dec. 2 ani si sunt insarcinata ..dar am ca termen inceputul lui noiembrie.cum procedez pt continuarea ccc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 16 August 2017
Deoarece cel de-al doilea copil se va naste inainte de a se termina CCC1 , atunci se va intra din CCC1 in CCC2 incepand cu data terminarii CCC1.

Pentru perioada de suprapunere se va primi in plus (pe langa indemnizatia pentru CCC1) o suma egala cu 85% din salatiul minim brut pe economie (1233 lei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestrea copilului florinaalina florinaalina buna!sunt in concediu pentru cresterea copilului si sunt insarcinata a 2 oara o sa nasc mai repede cu aproape 2 luni...prima indemnizatie imi expira in martie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al doilea copil! Violeta Ciuciur Violeta Ciuciur Primul copil implineste 2 ani in noiembrie 2017. Al doilea, se va naste in septembrie 2017. Am stat acasa in prenatal si cu indemnizatie de la primul, dar ... (vezi toată discuția)
Suprapunere indemnizatie crestere copil Bea123 Bea123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati o lamurire la situatia urmatoare: Sunt in CCC de 2 ani pentru copiii mei gemeni care au acum 1 an si 4 luni si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)