avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire contract perioada determinata

Buna ziua

Am un angajat care la data de 7 .09 este ultima zi de munca in baza unui contract pe perioada determinata. Vreau sa prelungesc acest contract cu inca 6 luni.Cum ar trebui sa arate actul aditional de prelungire a unui contract pe perioada determinata tot pe o perioada determinata de 6 luni.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:48, 17 August 2017
In actul aditional se va mentiona :
Se prelungeste durata c.i.m. de la data de 07.09.2017 pana la data de 07.03.2018.
In data de 7 inca lucreaza.este ultima zi lucratoare a lui....prima zi a contractului expirat este 8.in actul additional trec ,,incepand cu data de 8 se prelungeste cim"? e correct asa?
Ca sa ne lamurim mai bine ..care a fost perioada initiala a c.i.m., de la .. pana la ...?
cim pe perioada determinata de la 08.06 pana la 07.09. acum vrem o prelungire de 6 luni.voi face act additional in care voi scrie,,incepand cu data de 08.09 se prelungeste cim nr..pana la data de 08.03.2018." e correct asa?
Opinia mea este : incepand cu data de 07.09 se prelungeste durata cim nr.. pana la data de 07.03.2018."

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca imuntenegru imuntenegru Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema ce v-o expun. Prietenu meu a fost angajat in data de 08.10.2012, pe un concediu fara plata ... (vezi toată discuția)
Text act aditional prelungire cim pe durata determinata Ada30teo Ada30teo Daca am un CIM care expira la 30.04.2010 si vreau sa il prelungesc pt inca 2 luni, care e textul pe care il trec in actul aditional: \"Se modifica elementul C ... (vezi toată discuția)
Urgent - cim perioada determinata care expira duminica cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog mult de tot sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am un cim care expira duminica, si doresc sa-i fac prelungire. Cum se opereaza in ... (vezi toată discuția)