Buna ziua. Am fost angajat la o firma doar pe timp de vara, in care am stat acolo doar o luna. Dupa care am vrut sa merg la lichidare doar ca unul dintre sefi erau in concediu de 3 saptamani, asa ca m-am gandit ca o sa ma dea ei afara pentru absente nemotivate. Acuma dupa aproximativ 2 saptamani de cand nu am mai fost la munca am primit o Notificare doar ca nu prea inteleg se spune acolo. Daca m-ati putea ajuta lasati un comentariu si daca este nevoie voi cita si Notificarea.
Pai spuneti ce scrie in notificare.
Teoretic trebuie sa va cheme la cercetare disciplinara pentru a va putea da afara din cauza absentelor nemotivate.
Dar n-am inteles - ati plecat mai repede decat prevedea contractul? Nu ati anuntat pe nimeni macar pe email?
"SC ARAMIS INVEST SRL, avand sediul etc, reprezentanta prin dl. X in calitate de Director General, formuleaza prezenta
NOTIFICARE
de incetare a contractului de munca incepand cu data comunicarii in temeiul art. 31 alin. (1) alin. (3), din Codul muncii - Legea 53/2003 inregistrat in registrul general de evidenta a salariatiolor cu nr. 10391 din data da 27.06.2017 dlui. Muresan Sandu angajat/a a societatii noastre in functia X.
Compartimentul resurse umane va duce la indeplinire prezenta.
Prezenta notificare poate fi contestata in termen de 45 de zile calendaristice de la data comunicarii la Tribunalul Maramures.
Data emiterii. Semnatura responsabil resurse umane"