avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanatate in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanatate in munca

buna ziua detin un certificat de handicap grad 2 forma accentuata pot lucra 4-8 ore pe zi 5zile pe saptamana fara sa pierd indemnizatia si drepturile in urma acestui certificat.
Cel mai recent răspuns: Mihai Cochior , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:57, 16 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform art.78 alin.1 din Legea 448/2006, persoanele cu handicap pot fi încadrate în muncă conform pregătirii lor profesionale și capacității de muncă, atestate prin certificatul de încadrare în grad de handicap, emis de comisiile de evaluare de la nivel județean sau al sectoarelor municipiului București.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!

Indemnizația o veți primi în continuare, fără nicio problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa lucrez? ely8 ely8 Persoana adulta, grad 2 accentuat. As dori da lucrez, Mi se da voie sa fiu salariata si in ce conditii? adica voi pierde indemnizatia de 274 daca voi lucra? (vezi toată discuția)
Dreptul la incadrarea in munca Mangeavas camelia Mangeavas camelia O persoana cu grad de handicap accentuat are dreptul la incadrare in munca de 4 ore sau 8 ore? (vezi toată discuția)
Handicap, angajare gfghg gfghg buna am si eu o intrebare handicam gradul 2 accentuat poate sa munceasca jumate norma ? (vezi toată discuția)